Venneforeningen sørger for nye køleskabe

søndag 3. marts 2019
Blåvand Fuglestations Venner har gjort det igen!
af Henrik Böhmer

Nu er det slut med store, larmende og energislugende køleskabe! I sidste uge blev der installeret et nyt køleskab og et nyt køle/fryseskab på Blåvand Fuglestation. De hårde hvidevarer er indkøbt og doneret til Blåvand Fuglestation af Blåvandfuglestations venner, som har sørget for en række nye tiltag på fuglestationen. 

2019 02 21 18.19.12

Blåvand Fuglestations Venner er en forening, der er oprettet med det formål, at støtte fuglestationen og dens virke - både med praktiske gøremål og med økonomiske donationer til særlige formål, som kan styrke det faglige og videnskabelige arbejde med trækfuglene.

Hvis du vil støtte arbejdet på Blåvand Fuglestation, så meld dig ind i Blåvand Fuglestations Venner. Det gør du ved at indbetale et årligt kontingent på 200 kr., men du kan også sponsere større beløb, hvis du ønsker dette. Alle indbetalinger ud over de 200 kr. bliver betragtet som gaver og støtte til foreningens virke.

Yderligere informationer om Blåvand Fuglestations Venner kan fås ved kontakt til foreningens formand, Jørgen Grønne, tlf. 40 37 69 52 og mail: ggjg5450@gmail.com

Ønsker du at blive medlem, kan kontingentet indbetales 200 kr. til kontoen i Sydbank - reg.nr. 7700 og kontonr. 14 65 442 - og husk venligst at angive din mailadresse ved betalingen.