Her på Blåvand's blog bringes korte nyheder i dagbogsformat om livet og hændelser på fuglestationen.

Se indlæg fra år: 2024 (89)2023 (249)2022 (265)2021 (276)2020 (279)2019 (247)2018 (211)2017 (276)2016 (118)0 (1)(se alle)

Tåge og atter tåge

lørdag 22. oktober 2022
Tågen satte en stabil stopper for fuglene i denne omgang, men der blev nu arbejdet for det!
af Jonas Pedersen

Velkommen tilbage allesammen. Jeg vil starte med at undskylde for de sene og manglende blogs. De skal nok komme allesammen. Vi har bare haft et par travle dage, særligt grundet det store sociale netværk der nu er at finde i Blåvand.

Men lad os starte med morgenens strabadser, igår aftes kom der en masse på besøg da der idag var fuglestationsudvalgsmøde(Hold da op et langt ord:)) og der var derfor gang i stationen her til morgen med de mange der skulle have morgenmad og ud i felten. Der kom folk fra øst, vest, syd og nord og det var da helt hyggeligt. I mærkningen havde vi fint besøg af Simon og Lisa fra Skagen. Det var desværre udfordrende idag. Det var nemligt helt vildt tåget.

Obsen var bestemt også udfordret da man ikke kunne se en pind. Fuglene var altså ret fraværende første halvdel af dagen. Men så klarede det op. Joshua kom ud på hukket. Også skulle der birdes! Adam kørte til grønningen for at se plettet rørvagtel. Josh, Jonathan, Sebbe og jeg luskede ned ad sydhukket og det lykkedes os at flushe en vagtel, sgu et sent fund af den!

Derefter blev der lusket lidt diverse rundt og de gode folk i felten blev ramt af en fæl regnbye der straffede de ellers produktionselskende birdere.

Til aften smuttede vi en tur til DOF UNG og hørte den kære Rasmus Momme snakke om hans mega vilde tur til mongoliet. En god sjat smuttede også videre til noget natfangst. Men Sebbe, Jonathan, Josh og jeg havde en bordfodboldskonkurrence som skulle afgøres. Josh og jeg vandt selvfølgelig suverænt 2-1 og det var bare lige som det skulle være.

Imorgen glæder vi os til mindre tåge og flere fugle. Følg med!

Folk på stationen: Lise Hykkelbjerg, Sebastian Thorup Hansen, Jonas Pedersen, Jonathan Hemmer-Hansen, Jimmy Skat, Adam Søderdahl, Merit Lenk, Joakim Matthiesen, Leona Gottschalkson 

total 22 10